Back to Top
headerfacebook

Aktuell

James Last Revival Orchestra auf Brassfestival in Pfullendorf

 

James last Revival Orchestra

 

Am 5. September 2020 wird das James Last Revival Orchestra den James Last Happy Sound spielen während des Musikprob BrassFestival in Pfullendorf (Deutschland).

Dieses Festival, das normalerweise im Juni stattfindet, konnte dieses Jahr aufgrund von Korona nicht stattfinden. Die Organisatoren haben entschieden dieses Festival in einem kleineren Format zu organisieren, aber dann in September.

Das JLRO war schon seit einiger Zeit im Bild und ist jetzt für dieses Wochenende voller Brass festgelegt. Das JLRO wird am Samstagabend, dem 5. September, ab 19:45 Uhr 1,5 Stunden nonstop auftreten im wunderschönen Seepark Pfullendorf.

www.musikprob.party

JLRO ins Theater mit ‘VIBRATIONS'

 

JLRO affiche vibrations rgb 350

Na een jaar van voorbereiden, muziek schrijven, muzikanten bij elkaar zoeken en een geweldige try-out, staat er nu een orkest dat klaar is voor meer! En dat gaat ook gebeuren. Inmiddels komen de aanvragen voor optredens binnen en zijn er contacten met verschillende theaters. Dit professionele orkest weet feilloos de sound van het vermaarde James Last orkest te benaderen. Om dit extra goed tot zijn recht te laten komen is gemeend om een theaterprogramma samen te stellen met de bekende, en soms wat minder bekende, James Last nummers. Kortom een voorstelling voor zowel jong als oud met de titel ‘VIBRATIONS’. Deze titel, van een nummer van James Last, is gekozen omdat dit goed weergeeft wat deze muziek bij mensen teweeg brengt. Nostalgie, herkenning en niet stil kunnen blijven zitten bij het horen van deze muziek. Ook geeft het de positieve vibraties weer waarmee de muzikanten weten samen te werken om deze muziek dat beetje extra's te geven. Het eerste theater staat al geboekt, en wel op 10 september in Kulturhus te Borne. Wij hopen u binnenkort meer data en optredens door te kunnen geven. Houd onze agenda in de gaten.

Dit mag u niet missen. Wees er bij!

Optreden Poas Bloas Festival 2017 in De Lutte

170417 pbfMaandag 17 April, 2de paasdag. Ons eerste grote optreden bij het POAS BLOAS FESTIVAL dat georganiseerd werd door de Luttermuzikanten. Een uitverkochte zaal met nieuwsgierige mensen die benieuwd waren naar ons optreden. Nummers als Tiger Feet, Trompeten Jodler, Gonna fly now, Happy music, Star Wars, Rum and coca cola, Quando Quando, Fett Polka, Western Party en nog vele andere nummers gingen erin als koek. De waardering van het publiek werd nog eens benadrukt met een staande ovatie! We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd optreden dat zeker naar meer smaakt. Houd onze website www.jameslast.nl in de gaten voor meer info. Ook kunt u hier contact opnemen voor informatie en aanvragen voor optredens. Op onze fotopagina enkele foto's van ons optreden in de Lutte bij het POAS BLOAS FESTIVAL 2017!

JL Revival Orchestra vertolkt James Last sound op grandioze wijze

try out 350Als de try-out van zaterdag 21 januari bij Hotel Zalencentrum het Landhuis in Oldenzaal een voorspelling is voor de toekomst van JL Revival Orchestra, dan kan het niet anders dan een geweldig succes worden. De grote zaal van het Landhuis was een uur voor het optreden al volgestroomd met publiek uit de hele regio en ver daarbuiten. Bekende klassiekers van James Last zoals de Too Fat Polka, Summertime en Wiener Praterleben werden door deze topmusici op geweldige wijze vertolkt en brachten de zaal in extase. Orkestleider Marcel Loff kondigde aan het eind van deze try-out aan dat het eerstvolgende optreden in De Lutte zal plaatsvinden en wel op tweede Paasdag tijdens het Poas Bloas Festival.

Het moet er nu maar eens van komen!

170113 persHappy Party Sound van James Last komt tot leven dankzij twee muzikale alleskunners

Twee Oldenzalers brengen topmuzikanten uit hele land bij elkaar om het speciale geluid van het orkest van James Last te laten horen. "We zijn opgegroeid met deze muziek."

Ze hebben samen nog geen noot gespeeld, maar de eerste aanvragen voor optredens komen al binnen. De Oldenzalers Marcel Loff en Robert van Goethem brengen zestien topmuzikanten bij elkaar om de Happy Party Sound van James Last tot leven te brengen. Volgende week zaterdagmiddag is in hotel Het Landhuis de try-out van het gelegenheidsorkest, dat is gedoopt tot JL Revival Orchestra.

Weiterlesen ...