Back to Top
headerfacebook

Besetzung

Martin Eugelink - Basgitaar

martin eugelink 300

Martin Eugelink is opgegroeid in Wierden en woonachtig in Oldenzaal. Hij speelt basgitaar vanaf zijn vijftiende. Speelde 20 jaar in het discothekencircuit met de PPM-Showband. Op dit moment speelt hij bij Johnny Teardrop, Thirtheen Weeks, Local Heroes en toert met de formatie 60’s Dylan langs theaters met een Bob Dylan Tribute.

Herman Waanders - Dwarsfluit

herman waanders 300

In 1983 behaalde ik mijn masterdiploma voor docerend musicus aan de conservatoria in Enschede en Leeuwarden. Al tijdens mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan in het samenspelen bij diverse orkesten

Weiterlesen ...

Ramses Helmus - Trompet

ramses helmus 300

Ramses Helmus (geb. 1970) studeerde klassiek trompet in Groningen bij Auke van der Merk. Vervolgens studeerde hij lichte muziek en “lead trompet” in Groningen en Amsterdam bij Eddy Engels, Menno Daams en Jan Oosthof.

Weiterlesen ...

Gaston Brouwer - Percussion

gaston brouwer 300

Gaston is geboren in Dordrecht en begon met muziek maken in de jaren 70. Met vrienden uit de Indische gemeenschap. In zijn eerste bandje speelde hij als bassist en later terug als percussionist.

Weiterlesen ...

Sander Zweerink - Trompet

sander zweerink 300

Sander Zweerink is op 26 april 1973 geboren in het achterhoekse Eibergen. In 1997 ronde hij zijn studie “Trompet Lichte Muziek” af aan het constervatorium van Hilversum.

Weiterlesen ...

Toon Lansink - Toetsen

toon lansink 300

Studeerde AMV en accordeon aan het Twents conservatorium. Speelde in diverse orkesten in binnen en buitenland. Heeft zeven jaar muziek gegeven aan het middelbaar onderwijs.

Toine Weterings - Bastrombone

toine weterings 300

Toine Weterings, geboren en getogen in Tilburg. Studeerde aan het conservatorium in Tilburg en Hilversum. Woont in Assen en speelt al 25 jaar met heel veel plezier bij de Koninklijke Militaire Kapel "Johan Willem Friso".

Willem Cageling - Trombone

willem cageling 300

Willem Cageling studeerde aan het twents conservatorium trombone en tenor tuba. Is trombonist bij de Koninklijke Militaire Kapel "Johan Willem Friso ". Dirigent van "De Lutter Muzikanten" en de "Grenslandkapel ".

 

Gerrit Kelder - Drums

gerrit kelder 300

Opgeleid in de lichte muziek in Amsterdam en Utrecht. Gespeeld bij het tamboerkorps van de ‘Johan Willem Friso kapel’ In Assen. Daarna diverse beroepsorkesten door het hele land.

Weiterlesen ...

Jan-Willem van der Kouwe - Gitaar

jan willem vd kouwe 300 x

Jan Willem van der Kouwe (gitaar) studeerde aan de conservatoria van Enschede en Hilversum, was gitaardocent aan de muziekschool van Steinfurt (Dld), en speelde onder andere in The Real Deal en Yellow Cab.

Weiterlesen ...

Sander Veldhuis - Toetsen

sander veldhuis 300

Sander speelt sinds z'n 11e op toetsen, begonnen op orgel en later op de synthesizers, keyboards en piano. Heeft bij diverse muzikale formaties gespeeld, momenteel onder andere bij Johnny Teardrop & the Tissues en Local Heroes. Spelen op de toetsen is z'n grote hobby en passie. Geeft daarnaast ook keyboardles aan kinderen.

Han Arfman - Sax

han arfman 300

Han Arfman
Geboren in 1968 en studeerde vanaf zijn 6e jaar klarinet.
Later ging hij saxofoon studeren bij Willie van Diepen en speelde bij verschillende orkesten en ensembles.

Weiterlesen ...

Erik Stokkel - Trompet

erik stokkel 300

Erik Stokkel (geb. 1977) studeerde trompet aan het conservatorium in Amsterdam. Woont in Den Haag en is in 1997 begonnen bij het fanfarekorps koninklijke landmacht te Vught. Sinds 2012 spelend bij het orkest van de koninklijke luchtmacht.