gaston brouwer 300

Gaston is geboren in Dordrecht en begon met muziek maken in de jaren 70. Met vrienden uit de Indische gemeenschap. In zijn eerste bandje speelde hij als bassist en later terug als percussionist.

Na in verschillende Dordtse bands te hebben gespeeld en een aantal platen met eigen nummers te hebben uitgebracht stortte hij zich op feesten en strandclubs in Scheveningen en werd al snel bekend om zijn entertainment kwaliteiten!

In 1987 werd hij beroepsmuzikant met de Belgische zangeres Cindy Nelson en speelde in hotels in o.a. Duitsland, Zwitserland en Scandinavië.

In 1989 nestelde hij zich in Almelo, en speelde bij SAGITA en JINX. Toen kwam hij ook in conctact met toetsenist Will Maas (Marco Borsato, ILse de Lange), waar hij stad en land mee afreisde om te spelen. Jimmy Glasmacher introduceerde hem bij topmuzikanten als Ton Dijkman (Marco Borsato, Jan Akkerman), Marcel Visser (Nick&Simon, Jan Smit), Hubert Heeringa (Rene Froger) en Sietse Huisman (Twarres, Willeke Alberti).

Via Esther Westen kwam Gaston bij Soul & Gospelchoir Spirit, waar hij met plezier en bevlogenheid meespeelt als percussionist. “De muziek is pittig en funky, ingetogen en mooi zodat ik als percussionist volledig tot mijn recht kom!”.