Back to Top
headerfacebook

Bezetting

Marcel Loff - Muzikaal leider

marcel loff 300

Marcel Loff (1970), geboren te Losser, woonachtig te Oldenzaal. In 1995 afgestudeerd op Bastuba en in 1996 afgestudeerd op Bastrombone aan het Twents Conservatorium te Enschede.

Lees meer...

Martin Eugelink - Basgitaar

martin eugelink 300

Martin Eugelink is opgegroeid in Wierden en woonachtig in Oldenzaal. Hij speelt basgitaar vanaf zijn vijftiende. Speelde 20 jaar in het discothekencircuit met de PPM-Showband. Op dit moment speelt hij bij Johnny Teardrop, Thirtheen Weeks, Local Heroes en toert met de formatie 60’s Dylan langs theaters met een Bob Dylan Tribute.

Herman Waanders - Dwarsfluit

herman waanders 300

In 1983 behaalde ik mijn masterdiploma voor docerend musicus aan de conservatoria in Enschede en Leeuwarden. Al tijdens mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan in het samenspelen bij diverse orkesten

Lees meer...

Ramses Helmus - Trompet

ramses helmus 300

Ramses Helmus (geb. 1970) studeerde klassiek trompet in Groningen bij Auke van der Merk. Vervolgens studeerde hij lichte muziek en “lead trompet” in Groningen en Amsterdam bij Eddy Engels, Menno Daams en Jan Oosthof.

Lees meer...

Gaston Brouwer - Percussion

gaston brouwer 300

Gaston is geboren in Dordrecht en begon met muziek maken in de jaren 70. Met vrienden uit de Indische gemeenschap. In zijn eerste bandje speelde hij als bassist en later terug als percussionist.

Lees meer...

Sander Zweerink - Trompet

sander zweerink 300

Sander Zweerink is op 26 april 1973 geboren in het achterhoekse Eibergen. In 1997 ronde hij zijn studie “Trompet Lichte Muziek” af aan het constervatorium van Hilversum.

Lees meer...

Toon Lansink - Toetsen

toon lansink 300

Studeerde AMV en accordeon aan het Twents conservatorium. Speelde in diverse orkesten in binnen en buitenland. Heeft zeven jaar muziek gegeven aan het middelbaar onderwijs.

Hans Barkel - Piano

hans barkel 300

Studeerde aan de conservatoria in Enschede( piano klassiek) en Hilversum piano lichte muziek. Speelde in verschillende bands en orkesten.

Lees meer...

Gerrit Kelder - Drums

gerrit kelder 300

Opgeleid in de lichte muziek in Amsterdam en Utrecht. Gespeeld bij het tamboerkorps van de ‘Johan Willem Friso kapel’ In Assen. Daarna diverse beroepsorkesten door het hele land.

Lees meer...

Jan-Willem van der Kouwe - Gitaar

jan willem vd kouwe 300 x

Jan Willem van der Kouwe (gitaar) studeerde aan de conservatoria van Enschede en Hilversum, was gitaardocent aan de muziekschool van Steinfurt (Dld), en speelde onder andere in The Real Deal en Yellow Cab.

Lees meer...

Sander Veldhuis - Toetsen

sander veldhuis 300

Sander speelt sinds z'n 11e op toetsen, begonnen op orgel en later op de synthesizers, keyboards en piano. Heeft bij diverse muzikale formaties gespeeld, momenteel onder andere bij Johnny Teardrop & the Tissues en Local Heroes.

Lees meer...

Han Arfman - Sax

han arfman 300

Han Arfman
Geboren in 1968 en studeerde vanaf zijn 6e jaar klarinet.
Later ging hij saxofoon studeren bij Willie van Diepen en speelde bij verschillende
orkesten en ensembles.

Lees meer...

Erik Stokkel - Trompet

erik stokkel 300

Erik Stokkel (geb. 1977) studeerde trompet aan het conservatorium in Amsterdam. Woont in Den Haag en is in 1997 begonnen bij het fanfarekorps koninklijke landmacht te Vught. Sinds 2012 spelend bij het orkest van de koninklijke luchtmacht.